Witaj, jaka cena za kompletny rozrząd do 1.9TDI 110KM (oznaczenie silnika AHF 584 626)
- pasek Gates lub Contitech
- rolki i napinacze INA, Ruville
- pompa wody jakaś dobra, najlepiej z metalowym wirnikiem
Witaj, proponuje zestaw Contitech (zawiera to samo co oryginalne zestawy ze skody, tylko nie ma znakow VW/Audi) - tam jest pasek wlasnie Contitech rolki i napinacze INA - wszystko w jednym kartonie wraz ze srubami jesli są potrzebne (to je dają) oraz naklejką informujaca kiedy wymieniales rozrzad - 525zł
pompa wody : albo niemieckie hepu - 155zł albo włoskie KWP - 154zł
pozdrawiam, Paweł
Witam, czy do silnika ASV 2004 rok też taki zestaw można założyć ? Jeśli nie to poproszę o wycenę do mojego .
Jeśli to możliwe proszę o cenę listew chrom podszybia wersja liftback (komplet przód i tył) niestety nie znam PN
A czy posiadasz w lepszej cenie coś takiego: 5E00714948Z8
Dziekuje
podaj na priv numer nadwozia auta, zobacze co da sie zrobic.
Czesc,
chcialem sie przypomniec, wyslalem ci przypomnienie na email
Jeśli to możliwe proszę o cenę listew chrom podszybia wersja liftback (komplet przód i tył) niestety nie znam PN
Dziekuje
Czesc,
hej sprawdzilem i nie dostalem zadnego maila, napisz mi priva tu na forum zeby nie motać w temacie
Witaj, jaka cena za kompletny rozrząd do 1.9TDI 110KM (oznaczenie silnika AHF 584 626)
- pasek Gates lub Contitech
- rolki i napinacze INA, Ruville
- pompa wody jakaś dobra, najlepiej z metalowym wirnikiem
Witaj, proponuje zestaw Contitech (zawiera to samo co oryginalne zestawy ze skody, tylko nie ma znakow VW/Audi) - tam jest pasek wlasnie Contitech rolki i napinacze INA - wszystko w jednym kartonie wraz ze srubami jesli są potrzebne (to je dają) oraz naklejką informujaca kiedy wymieniales rozrzad - 525zł
pompa wody : albo niemieckie hepu - 155zł albo włoskie KWP - 154zł
pozdrawiam, Paweł
Dziękuję za informację, jak coś będę się kontaktował w marcu.
Pozdrawiam
Witam,
pompa 03F121004E - 750zł ale jest mozliwosc kupna (i wiekszosc ludzi tak robi) pompy po fabrycznej regeneracji w VW/Skodzie - ale trzeba zdać swoją starą pompę na wymianę. Koszt takiej regenerowanej ktora w sumie jest nową pompą bo od A do Z jest zrobiona - 410zł
termostat - 03f121111a - 797zł
Oczywiscie rozmawiamy o nowych oryginalnych czesciach a nie jakimś czyms, co kolo oryginału nie stało....
z ciekawosci mozesz podac mi prawidlowy numer ? Bo to co podales wczesniej nie jest nmerem czesci w gupie VW/Audi.. a sprawdze za ile ja to bym mial - z czystej ciekawosci
Dziekuje
Czesc,
hej sprawdzilem i nie dostalem zadnego maila, napisz mi priva tu na forum zeby nie motać w temacie
pozdr. Paweł
Chcialem sie jeszcze raz przypomniec
Mail wyslany poraz drugi ok 5 dni temu. Dotarł?
Komentarz